Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

ТЕМА 2.5. СЕГМЕНТАЦІЯ РИНКУ РЕСТОРАННИХ ПОСЛУГ.

Дізнаємось

• ознаки сегментації ринку ресторанного господарства.
• основні підходи до сегментування ринку та позиціонування на ньому послуг підприємства;

Навчимось

• сегментувати ринок ресторанних послуг та відбирати цільові сегменти;
• застосовувати сучасні методи сегментації ринку;
• проводити сегментацію ринку за різними ознаками та вміти здійснювати позиціонування послуг підприємств;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
4 практичні заняття
1
2
3