Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

ТЕМА. 3.7. МАРКЕТИНГОВА ПОЛІТИКА КОМУНІКАЦІЙ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Дізнаємось

• сутність комунікаційної політики суб’єктів ресторанного бізнесу;
• значення комунікаційної політики на підприємстві;
• порядок формування системи маркетингових комунікацій підприємства;
• основні засоби маркетингових комунікацій;

Навчимось

• визначати структуру комплексу маркетингових комунікацій;
• надавати оцінку ефективності комунікаційної політики;
• застосовувати комунікативні навички у професійній сфері;
• просувати послуги на ринку готельного бізнесу з урахуванням задоволення потреб споживачів та забезпечення ефективної діяльності підприємства.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
4 практичні заняття
1
2
3