Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

ТЕМА. 3.6. ПОЛІТИКА РОЗПОДІЛУ І СТРАТЕГІЇ ЗБУТУ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Дізнаємось

• типи посередників у каналах розподілу;
• функції посередників у каналах розподілу;
• поняття франчайзингу та його особливості в ресторанному бізнесі;
• поняття та основні види кейтерингу;

Навчимось

• надавати характеристику типам посередників;
• визначити роль франчайзингу у збутовій політиці підприємств ресторанного бізнесу;
• розробляти новітні напрямки застосування кейтерингу у підприємствах ресторанного бізнесу.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
4 практичні заняття
1
2
3