Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

ТЕМА. 3.3. ЦІНОВА ПОЛІТИКА ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Дізнаємось

• значення маркетингової цінової політики: цілі, фактори, що впливають на неї; цінові стратегії; методи ціноутворення;
• поняття ціни і її значення в комплексі маркетингу;
• цілі та особливості ціноутворення в ресторанному бізнесі;

Навчимось

• аналізувати фактори, що впливають на цінову політику підприємства;
• розуміти сутність різних цінових стратегій;
• формувати ціну на послуги ресторанних підприємств;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
4 практичні заняття
1
2
3