Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

ТЕМА 1.1. АКТУАЛЬНІСТЬ, ПРЕДМЕТ ТА ЗМІСТ ДИСЦИПЛІНИ МАРКЕТИНГУ.

Дізнаємось

• сутність маркетингу, його основні положення та напрями використання маркетингової діяльності;
• теоретичні та методологічні основи маркетингу ресторанного господарства;
• мету та завдання функціонування закладів готельно-ресторанного господарства маркетингової орієнтації;
• основні поняття маркетингу та їх коротку характеристику;

Навчимось

• формулювати сутність маркетингу й усвідомлювати його роль в ресторанному бізнесі;
• застосовувати знання з основ маркетингу, необхідні у подальшій професійній діяльності

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
7
4 практичні заняття
1
2
3