Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема. Організація роботи роздавалень

Дізнаємось

організацію їх роботи, трансформацію вимог до приготування та оформлення страв, посиленням уваги до потреб споживачів з урахуванням їх платоспромо- жності.

Навчимось

розрізняти типи роздавальних і особливості організації їхньої роботи

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7