Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема. Організація роботи кондитерського цеху

Дізнаємось

Студент повинен знати:
-організацію роботи кондитерського цеху.
-призначення, розташування, взаємозв’язок з іншими приміщеннями.
- оснащення обладнання, інструментом, інвентарем для цеху за нормами оснащення ЗРГ.

Навчимось

- підбирати обладнання для цеху згідно норм ЗРГ.
-характеристику технологічних процесів, організацію робочих місць та умов праці цеху.
-обов’язки начальника цеху, бригадира.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60