Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема Організація роботи цехів по виготовлення н/ф та кулінарної продукції з м’яса та риби.

Дізнаємось

Організацію роботи м’ясного, рибного цеху у відповідності з технологічним процесом, санітарними правилами, вимогами охорони праці, техніки безпеки, НОП на робочих місцях у виробничих цехах. Особливості організації роботи заготовочних цехів з повним циклом виробництва.

Навчимось

Підбирати обладнання для цехів в ЗРГ

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7