Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Практичн робота 5 Правила сервіровки. Підготовка персоналу до обслуговування

Дізнаємось

 Які види посуду і приборів застосовують у попередній сервіровці столу?
Попередня сервіровка столу до сніданку включає пиріжкову тарілку, закусочні прибори, фужери, прибори для спецій, полотняні серветки. Залежно від подальшого замовлення по меню буде виконуватись до сервірування столу і можуть бути подані ніж для масла, закусочна тарілка, десертна ложка.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
3 практичні заняття
1
2
3
4
5