Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6.17 "Освоєння особливостей прийомки взуття. Вивчення правил розміщення взуттєвих товарів в секції, основних постачальників взуття."

Дізнаємось

1. Споживні властивості шкіряного взуття;
2. Ознайомимося з класифікацією та асортиментом взуття: гумове, шкіряне, валяне;
3. Засвоїмо правила приймання та розміщення взуттєвих товарів в секції.
4. Ознайомимося з основними постачальниками взуття.

Навчимось

1. Визначати натуральність шкіряного взуття
2. Розрізняти взуття за класифікацією
3. Приймати та розміщувати взуття в секціях
4. Працювати з постачальниками

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
3
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
13
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
14
15
16
17
18
19
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
20
21
22
23
24
25
26
27
28
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16