Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6.15 "Відпрацювання правил приймання та асортименту алкогольних напоїв і тютюнових виробів, їх маркуванням, визначення якості."

Дізнаємось

1. Як поділяють алкогольні напої?
2. У чому відмінність звичайної і особливої горілки?
3. За якими показниками оцінюють якість лікеро-горілчаних виробів?
4. Як поділяють виноградні вина за якістю і строками витримки?
5.Яка особливість виробництва коньячних спиртів?
6. Як поділяють коньяки за віком і якості?

Навчимось

Розпізнавати асортимент, види алкогольних напоїв та тютюнових виробів, визначати їх відмінні та смакові особливості, споживні цінності, приймати алкогольні напої та тютюнові вироби за кількістю та якістю, оформлювати супровідні документи, розташовувати ці вироби на зберігання, підготовлювати до продажу та засвоїти правила продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів в різних виробничих ситуаціях.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
3
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
13
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
14
15
16
17
18
19
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
20
21
22
23
24
25
26
27
28
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16