Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6.12 "Асортимент риби та рибопродуктів в місцевій торгівлі. Правила приймання, відповідно супровідних документів. Сучасні вимоги щодо маркування рибних консервів."

Дізнаємось

• Як розрізняти асортимент риби та рибопродуктів при прийманні;
• Як визначати та характеризувати асортимент риби та рибопродуктів;
• Як оформлювати супровідні документи;
• Як розміщувати асортимент риби та рибопродуктів у торговій залі та на складі;
• Як розшифровувати маркування рибних концервів;
• Як приймати товар за кількістю та якістю.

Навчимось

Розрізняти асортимент риби та рибопродуктів;
Приймати товар відповідно до інструкції з кількості та якості;
Оформлювати товаросупровідні документи;
Розміщувати товар на вітрині відповідно до встановлених вимог;
Визначати та охарактеризовувати стан товару;
Орієнтуватися в асортиментному переліку асортимент риби та рибопродуктів у місцевій торгівлі.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
3
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
13
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
14
15
16
17
18
19
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
20
21
22
23
24
25
26
27
28
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16