Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6.10 "Відпрацювання правил підготовки до продажу та правил продажу молока, молокопродуктів, майонезу, харчових жирів та яєць. Відпрацювання техніки продажу."

Дізнаємось

• Як виконувати правила підготовки молока, молокопродуктів, майонезу, харчових жирів та яєць.;
• Як виконувати правила продажу молока, молокопродуктів, майонезу, харчових жирів та яєць.;
• Як працювати з покупцями: дати консультацію щодо вибору, провести розрахунок та пакування товару;
• самостійно розмістити молоко, молокопродукти, майонез, харчові жири та яйця на вітринах підприємства;

Навчимось

• підготовувати молоко, молокопродукти, майонез, харчові жири та яйця згідно Правил торгівлі продовольчими товарами до продажу;
• визначати та охарактеризовувати стан товару;
• давати консультацію прокупцеві щодо вибору товару;
• проводити розрахунок та пакування товару;

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
3
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
13
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
14
15
16
17
18
19
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
20
21
22
23
24
25
26
27
28
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16