Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 6.8 "Відпрацювання правил підготовки до продажу та продаж м’яса та м’ясопродуктів, ковбас"

Дізнаємось

Як виконувати правила підготовки м’яса та м’ясопродуктів до продажу ;
Як виконувати правила продажу м’яса та м’ясопродуктів;
Як працювати з покупцями: дати консультацію щодо вибору, провести розрахунок та пакування товару;
Як самостійно розмістити м’ясо та м’ясопродукти у вітринах підприємства;

Навчимось

• підготовувати м'ясо та мясопродукти згідно Правил торгівлі продовольчими товарами до продажу;
• визначати та охарактеризувати стан товару;
• давати консультацію прокупцеві щодо вибору товару;
• проводити розрахунок;
• проводити пакування товару;

Навички

  • Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
  • Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 практичні заняття
1
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
2
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
3
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
4
5
6
7
8
9
10
11
12
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
13
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
14
15
16
17
18
19
Ум 2. Знаходження творчих рішень або відповідей на чітко визначені конкретні та абстрактні проблеми на основі ідентифікації та застосування даних.
Ум 3. Планування, аналіз, контроль та оцінювання власної роботи та роботи інших осіб у спеціалізованому контексті.
20
21
22
23
24
25
26
27
28
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16