Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту та оцінка якості по органолептичним показникам, згідно вимог стандарту молочних консервів і сухих молочних продуктів. Визначення дефектів.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент молочних консервів та сухих молочних продуктів. Вимоги до якості молочних консервів та сухих молочних продуктів. Строки та умови зберігання молочних консервів та сухих молочних продуктів.

Навчимось

розпізнавати класифікацію та асортимент молочних консервів та сухих молочних продуктів. Визначати якість молочних консервів та сухих молочних продуктів по органолептичним показникам. Визначати види дефектів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15