Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту олії. Визначення розміру середнього зразку. Органолептична оцінка якості, дефекти.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент олії. Вимоги до якості олії. Строки та умови зберігання олії.

Навчимось

розпізнавати класифікацію та асортимент олії. Визначати якість олії по органолептичним показникам. Визначати види дефектів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15