Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту і оцінка якості чаю і кави по органолептичним показникам.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент чаю і кави. Вимоги до якості чаю і кави. Строки та умови зберігання чаю і кави.

Навчимось

розпізнавати асортимент кави та торговий сорт чаю. Визначати якість чаю і кави по органолептичним показникам. Визначати види дефектів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15