Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту та оцінка якості карамелі, цукерок.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент карамелі та цукерок. Вимоги до якості карамелі та цукерок. Строки та умови зберігання карамелі та цукерок.

Навчимось

розпізнавати асортимент карамелі та цукерок. Визначати якість карамелі та цукерок по органолептичним показникам. Визначати види дефектів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15