Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання асортименту крупів, борошна. Визначення середнього зразку. Органолептична оцінка якості крупів, борошна на відповідність нормативним документам.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію та асортимент крупів, борошна. Вимоги до якості крупів, борошна. Строки та умови зберігання крупів, борошна

Навчимось

розпізнавати асортимент крупів, борошна. Визначати якість крупів, борошна по органолептичним показникам. Визначати види дефектів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15