Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Вивчення та розпізнавання асортименту перероблених плодів та овочів. Визначення розміру середнього зразку. Органолептична оцінка якості на відповідність вимогам стандарту.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію перероблених плодів та овочів. Вимоги до якості перероблених плодів та овочів. Строки та умови зберігання перероблених плодів та овочів.

Навчимось

розпізнавати способи переробки плодів та овочів. Визначати якість перероблених плодів та овочів по органолептичним показникам. Визначати види дефектів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15