Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Оцінка якості овочів по стандартах. Визначення розмірів середнього зразку.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію свіжих овочів. Вимоги до якості свіжих овочів. Строки та умови зберігання свіжих овочів.

Навчимось

розпізнавати господарсько-ботанічні сорти овочів. Визначати якість свіжих овочів по органолептичним показникам. Визначати види дефектів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15