Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Розпізнавання помологічних сортів. Оцінка якості свіжих плодів по стандартах. Визначення розміру середнього зразку.

Дізнаємось

споживні властивості, класифікацію свіжих плодів та ягід. Вимоги до якості свіжих плодів та ягід. Строки та умови зберігання свіжих плодів та ягід.

Навчимось

розпізнавати помологічні сорти свіжих плодів. Визначати якість свіжих плодів по органолептичним показникам. Визначати види дефектів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15