Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 3.3. Борошняні кондитерські вироби, їх товарознавча характеристика.

Дізнаємось

 фактори, що впливають на хімічний склад;
 споживчі властивості кондитерських виробів;
 класифікацію кондитерських виробів;
 ознаки доброякісності;
 умови та терміни зберігання кондитерських виробів;
 дефекти кондитерських виробів.

Навчимось

 розпізнавати асортимент кондитерських виробів;
 визначити якість по органолептичним показникам відповідно вимог стандартів;
 визначати дефекти кондитерських виробів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15