Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 2.2. Макаронні вироби, хлібобулочні вироби, їх товарознавча характеристика.

Дізнаємось

фактори, що впливають на хімічний склад макаронних та хлібобулочних виробів;
• споживчі властивості макаронних та хлібобулочних виробів;
• класифікацію макаронних та хлібобулочних виробів;
• ознаки доброякісності;
• умови та терміни зберігання макаронних та хлібобулочних виробів;
• дефекти продуктів переробки зерна.

Навчимось

розпізнавати асортимент продуктів переробки зерна;
• визначити якість по органолептичним показникам відповідно вимог стандартів;
• визначати дефекти продуктів переробки зерна.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15