Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 1.3. Продукти переробки плодів і овочів.

Дізнаємось

фактори, що впливають на хімічний склад;
споживчі властивості продуктів переробки плодів, овочів та грибів;
класифікацію продуктів переробки плодів, овочів та грибів;
ознаки доброякісності;
умови та терміни зберігання продуктів переробки плодів, овочів та грибів.

Навчимось

визначати класифікацію та сорти продуктів переробки плодів, овочів;
проводити органолептичну оцінку якості продуктів переробки плодів, овочів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15