Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 5.3. Товарознавча характеристика ковбасних виробів (варених, напівкопчених, копчених).

Дізнаємось

• фактори, що впливають на хімічний склад;
• споживчі властивості м’яса ті м’ясних товарів;
• зміни в м’ясі після забою
• класифікацію м’яса ті м’ясних товарів;
• ознаки доброякісності;
• умови та терміни зберігання м’яса ті м’ясних товарів;
• дефекти м’яса ті м’ясних товарів

Навчимось

 визначати м'ясо по термічному стану;
 визначати категорію вгодованості м’яса птиці;
 розпізнавати асортимент м’ясних копченостей;
 проводити органолептичну оцінку якості м’яса ті м’ясних товарів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15