Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 5.1. Морфологічний і хімічний склад м’яса. Мікрофлора м’яса хворих тварин.

Дізнаємось

характеристику товарних якостей забійних тварин, первинну переробка худоби, морфологічний і хімічний склад м'яса, зміни в м'ясі після забою

Навчимось

визначати товарні характеристики м'яса, відрізняти м'ясо хворих тварин

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
5 семінарські заняття
1
2
3
4
5
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15