Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Семінар 10. ТЕМА: ОБЛІК В ЗАКЛАДАХ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА (ЗРГ).

Дізнаємось

про організацію роботи, облік та документальне оформлення процесів закладів ресторанного господарства для ефективного управління їх матеріальними

Навчимось

документально оформлювати рух ресурсів, проводити інвентаризацію та управляти матеріальними й фінансовими потоками.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
4 семінарські заняття
1
2
3
4
5
6
4 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
5 семінарські заняття
1
2
3
5 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
6 лекції
1
2
6 семінарські заняття
1
2
3
6 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10