Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Дизайн інтер’єру приміщень для споживачів закладів ресторанного господарства

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: оформлення інтер'єру, торговельний зал, освітлення, декоративні засоби, оздоблення поверхонь, психологічний клімат, засоби естетичного та психологічного впливу, сервіровка стола, оформлення страв, елементи особистісного середовища, композиційно-планувальне вирішення інтер'єру

Навчимось

визначати залежність організації роботи закладів розміщення від дизайну інтер’єру приміщень для споживачів закладів ресторанного господарства

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5