Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Питання вибору концепції та стильового спрямування сучасного закладу готельно-ресторанного бізнесу

Дізнаємось

Основні поняття і терміни: архітектурно-художня тема інтер'єру, ресторан, лобі, конференц-зал, сюжет панно, колірні та фактурні відносини. декоративно-художнє оформлення

Навчимось

визначати залежність організації роботи закладів розміщення від концепції та стильового спрямування сучасного закладу готельно-ресторанного бізнесу

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
4 лабораторні заняття
1
2
3
4
5