Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Приготування фаршу м'ясного, з ліверу: подрібнення м’ясних продуктів; додавання солі, перцю та ін. компонентів; перемішування. Вимоги до якості. Терміни та умови зберігання напівфабрикатів.

Дізнаємось

Асортимент, вимоги до якості

Навчимось

Практичне засвоєння правил та прийомів робіт по організації роботи та організації робочих місць в кондитерському цеху. Набуття прийомів робіт з різними видами та формами нормативної документації, та розрахунку сировини. Практичне засвоєння правил та прийомів приготування різних видів начинок та фаршів бульйонів та соусів, та їх кулінарне використання і виконання правил т/б.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8