Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Приготування начинки з маку. Приготування цукатів та цедри запарювання маку; проціджування; протирання з цукром; додавання ін. компонентів; перемішування. Вимоги до якості. Терміни та умови зберігання напівфабрикатів.

Дізнаємось

Асортимент начинок, як розвивати естетичний смак, навички виконання точних операцій, швидкість виконання.

Навчимось

Практичне засвоєння правил та прийомів робіт по організації роботи та організації робочих місць в кондитерському цеху. Набуття прийомів робіт з різними видами та формами нормативної документації, та розрахунку сировини. Практичне засвоєння правил та прийомів приготування макових начинок

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8