Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Приготування начинки з яблук: Підготовка сировини до виробництва: очищення яблук від шкірки; розрізання їх на дольки; видалення зернят; нарізання на шматочки; додавання цукру; перемішування; припускання; охолодження готової начинки. Вимоги до якості. Правила зважування продуктів. Терміни та умови зберігання напівфабрикатів.

Дізнаємось

різновиди начинок, технологію приготування

Навчимось

навчитися готувати начинки.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8