Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Приготування начинок. Приготування сирної начинки з родзинками: Підготовка сировини до виробництва: - сипучих продуктів: цукру, солі; - яєчних продуктів; - кисло-молочних продуктів; Правила зважування продуктів. Терміни та умови зберігання напівфабрикатів.

Дізнаємось

Організація роботи з конд.цехом: організацією робочих місць, устаткування, інструмент, інвентар, посуд. Ознайомлення з нормативною документацією та розрахунок рецептур. Засвоєння прийомів та видів робіт по виготовленню начинок і фаршів. Вивчення їх асортименту.

Навчимось

Навчитися готувати начинки.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8