Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Приготування дріжджового тіста безопарним способом та приготування пиріжків. Вимоги до якості. Правила відпуску. Терміни та умови зберігання виробів

Дізнаємось

Приготування дріжджового тіста безопарним способом та приготування пиріжків печених з різною начинкою: Засвоєння прийомів і видів робіт по приготуванню виробів. Вимоги до якості. Правила відпуску. Терміни та умови зберігання виробів..

Навчимось

Готувати дріжджове тісто безопарним способом та готувати пиріжки печені з різною начинкою: Засвоємо прийоми і види робіт по приготуванню виробів. Вимоги до якості. Правила відпуску. Терміни та умови зберігання виробів..

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8