Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів.

Дізнаємось

Закріпимо набуті знання, уміння та навички по підготовці сировини до
виробництва;
Удосконалити уміння та навички виконання складних операцій, організації
робочого місця;

Навчимось

Робити розрахунки для приготування оздоблювальних напівфабрикатів для кондитерських
виробів.
Чим ароматизують сиропи для просочування бісквіту?

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
2 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
3 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12