Осадча І.А.

Балів рейтингу - 0 / 0

Годин підвищення кваліфікації -

Остання атестація 25-04-2023
Кваліфікаційна категоріяСпеціаліст вищої категорії
ПредметГрупи
2023-2024 н.р.
Вступ до організації і технології торговельних процесів: модуль № 3 - Організація і технологія торговельних процесів ПТБ-22-1
Година спілкування ПТБ-22-1
Комерційні процеси та логістичні операції М-23-1
Комерційна діяльність ПТБ-21-1
модуль №2 - Товарознавство продовольчих товарів*** ПТБ-21-1
Організація і технологія торговельних процесів М-22-1
Основні засади готельної справи: модуль № 1 - Організація та технологія обслуговування в готелях ГС-22-1
Технології М-23-1
Товарознавство харчових продуктів ХТ-21-1, ХТ-21-3, ХТ-21-2
Товарознавство харчових продуктів ХТ-23-4
Товарознавство: модуль.№2 – Товарознавство продовольчих товарів ПТБ-22-1
2022-2023 н.р.
Виробнича практика РС-20-1
Державний комплексний іспит ПТБ-21-2
Державний комплексний іспит ПТБ-20-1
Комерційні процеси та логістичні операції М-22-1
модуль №2 - Товарознавство продовольчих товарів*** ПТБ-20-1
модуль №2 – Товарознавство продовольчих товарів ПТБ-21-1
Основи малого бізнесу та підприємництва КрК-21
Основи психології. Етика ділового спілкування М-22-1
Технології М-22-1
Технологічна практика ПТБ-20-1
Технологічна практика з менеджменту підприємства М-21-1
Товарознавство продовольчих товарів ПТБ-21-2
Товарознавство харчових продуктів ХТ-20-2, ХТ-20-3, ХТ-20-1
Товарознавство харчових продуктів ХТ-22-3
Товарознавство харчових продуктів** ХТ-22-1с
Товарознавство. Товарознавство продовольчих товарів** ПТБ-22-1с
Торгова реклама. PR-технології в торгівлі / Інфраструктура товарного ринку ПТБ-22-1с
2021-2022 н.р.
Комерційні процеси та операції М-21-1
модуль №2 Товарознавство продовольчих товарів*** ПТБ-19-1
модуль №2 – Товарознавство продовольчих товарів ПТБ-20-1
Основи товарознавства харчових продуктів КрК-21
Основи маркетингу та менеджменту ППНТ-21
Основи товарознавства продовольчих товарів М-21-1
Основи товарознавства продовольчих товарів та харчова безпека ППНТ-21
Предмети, що вільно обираються (Основи малого бізнесу та підприємництва) ППНТ-21
Професійний етикет ГС-19-1
Технології М-21-1
Технологічна практика ПТБ-20-2
Товарознавство продовольчих товарів ПТБ-20-2, ПТБ-20-3
Товарознавство продовольчих товарів ПТБ-21-2
Товарознавство продовольчих товарів** ПТБ-21-1с
Товарознавство харчових продуктів ХТ-21-4
Товарознавство харчових продуктів ХТ-19-1, ХТ-19-2
Товарознавство харчових продуктів** ХТ-21-1с
Тем для тестування - 28 Кількість питань - 469
ПредметЕлектронний підручник
1 модуль №2 – Товарознавство продовольчих товарів 96.25%
2 модуль №2 - Товарознавство продовольчих товарів*** 92.06%
3 Комерційна діяльність 100%
4 Товарознавство харчових продуктів 96.58%
5 Товарознавство продовольчих товарів 76.51%
6 Основні засади готельної справи: модуль № 1 - Організація та технологія обслуговування в готелях 78.62%
7 Вступ до організації і технології торговельних процесів: модуль № 3 - Організація і технологія торговельних процесів 98.25%
8 Товарознавство. Товарознавство продовольчих товарів** 96.25%
9 Торгова реклама. PR-технології в торгівлі / Інфраструктура товарного ринку 95%
10 Товарознавство харчових продуктів** 96.5%
11 Технології 95.33%
12 Основи психології. Етика ділового спілкування 95.17%
13 Комерційні процеси та логістичні операції 96.2%
14 Організація і технологія торговельних процесів 91.48%
15 Товарознавство харчових продуктів 96.2%
16 Основи малого бізнесу та підприємництва 92.5%

2022

Міжнародна школа лідерства "Соціальне підприємництво: нові ідеї та можливості для викладачів та майстрів виробничого навчання системи професійної освіти України"
Міжнародна школа лідерства "Соціальне підприємництво: нові ідеї та можливості для викладачів та майстрів виробничого навчання системи професійної освіти України"30
Детальніше

Сертифікат