Довідка
Loading...

Чернова Н.С.
Чернова Н.С.

Рейтинг 0 /
Підвищення кваліфікації
ПредметГрупи
2024-2025 н.р.
Виробнича практика РС-22-2
Година спілкування ХТ-23-3
Організація і технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства ГС-22-1
Організація і технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства М-23-1
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-24-4
Організація виробництва в ЗРГ ХТ-23-2
Організація та технологія обслуговування в готелях М-22-1
Організація: модуль №1 – Організація обслуговування РС-23-2
Організація: модуль №4 -Устаткування РС-23-1, РС-23-2
Основні засади готельної справи: модуль № 5 - Організація та технологія обслуговування в ЗРГ ГС-23-1
Стандартизація в готелях ГС-22-1
Управління якістю продукції та послуг РС-22-1, РС-22-2