Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Чернова Н.С.
Чернова Н.С.

ПредметГрупи
2025-2026 н.р.
Виробництво кондитерських, борошняних виробів ХТ-22-1
Виробництво кондитерських, борошняних виробів/Технологія галузі ХТ-23-4
Година спілкування ХТ-23-3
Організація і технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства ГС-23-1
Організація та технологія обслуговування в готелях М-23-1
Організація: модуль №4 -Устаткування РС-24-1, РС-24-2
Основні засади готельної справи: модуль № 5 - Організація та технологія обслуговування в ЗРГ ГС-24-1
Переддипломна практика ХТ-22-1
Процеси та апарати харчових виробництв ХТ-24-4
Стандартизація в готелях ГС-23-1
Технологічна практика ХТ-23-3
Технологія приготування їжі ХТ-24-1
Управління якістю продукції та послуг РС-23-2, РС-23-1
2024-2025 н.р.
Виробнича практика РС-22-2
Година спілкування ХТ-23-3
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-24-4
Організація виробництва в ЗРГ ХТ-23-2
Організація і технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства М-23-1
Організація і технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства ГС-22-1
Організація та технологія обслуговування в готелях М-22-1
Організація: модуль №1 – Організація обслуговування РС-23-2
Організація: модуль №4 -Устаткування РС-23-1, РС-23-2
Основні засади готельної справи: модуль № 5 - Організація та технологія обслуговування в ЗРГ ГС-23-1
Стандартизація в готелях ГС-22-1
Управління якістю продукції та послуг РС-22-2, РС-22-1
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60