Довідка
Loading...

Оверчук Н.О.
Оверчук Н.О.

Рейтинг 0 /
Підвищення кваліфікації
ПредметГрупи
2024-2025 н.р.
Година спілкування ХТ-24-1
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-24-4
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-22-1, ХТ-22-2
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-21-1, ХТ-21-3
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-21-1
Технології ХТ-24-1
Технологічна практика ХТ-22-2
Технологія приготування їжі ХТ-23-2, ХТ-23-3, ХТ-23-1
Технологія приготування їжі та контроль якості харчової продукції ХТ-22-2
2023-2024 н.р.
Організація і технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства ГС-21-1
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-21-3, ХТ-20-1, ХТ-21-1
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-20-2, ХТ-20-1, ХТ-20-3
Процеси та апарати харчових виробництв ХТ-22-3
Технологічна практика ХТ-21-3
Технологія приготування їжі ХТ-21-1
Технологія приготування їжі та контроль якості харчової продукції ХТ-22-2
2022-2023 н.р.
Основи підприємництва та управлінської діяльності ХТ-20-3, ХТ-20-2, ХТ-20-1
Основи підприємництва та управлінської діяльності ХТ-21-1с
Основи підприємництва та управлінської діяльності ХТ-21-4
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-19-1, ХТ-19-2
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-21-1с
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-20-4