Довідка
Loading...

Зазуля К.О.
Зазуля К.О.

Рейтинг 0 /
Підвищення кваліфікації 10
ПредметГрупи
2024-2025 н.р.
Барна справа/Основи барної справи ХТ-23-4
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-23-4
Організація виробництва в ЗРГ ХТ-23-3
Організація обслуговування РС-22-2
2023-2024 н.р.
Основні засади готельної справи: модуль № 5 - Організація та технологія обслуговування в ЗРГ ГС-22-1
Переддипломна практика ХТ-22-1с
Стандартизація в готелях ГС-21-1
Технологічна практика ХТ-21-2, ХТ-21-3
2022-2023 н.р.
Виробнича практика: кондитер 3 розряд КрК-21
Навчальна практика РС-21-1