Довідка
Loading...
Зубченко Н.О.
Зубченко Н.О.

Балів рейтингу - 0 / 0

Годин підвищення кваліфікації - 248

Остання атестація 24-04-2020
Кваліфікаційна категоріяСпеціаліст вищої категорії
Підвищення кваліфікації
Професійний розвиток педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти (коледжів, технікумів) (120) 05-2022
Освітні інструменти критичного мислення (60) 05-2021
Освітні інструменти критичного мислення (60) 05-2021
Короновірусна інфекція:факти проти паніки (8) 06-2020
ПредметГрупи
2023-2024 н.р.
Година спілкування ХТ-22-1с
Організація: модуль №4 -Устаткування РС-22-1, РС-22-2
Основи охорони праці, санітарія та гігієна РС-22-1, РС-22-2
Основні засади готельної справи: модуль № 3 - Гігієна і санітарія в підприємствах готельного типу ГС-22-1
Процеси та апарати харчових виробництв ХТ-21-2, ХТ-21-1, ХТ-21-3
Устаткування закладів ресторанного господарства ХТ-22-3
Устаткування закладів ресторанного господарства ХТ-21-2, ХТ-21-1, ХТ-21-3
2022-2023 н.р.
Гігієна і санітарія РС-21-1
Гігієна і санітарія в підприємствах готельного типу** ГС-21-1
Державний комплексний іспит ХТ-21-1с
Державний комплексний іспит ГС-19-1
Державний комплексний іспит ХТ-20-4
Державний комплексний іспит РС-21-2
Державний комплексний іспит ХТ-19-2, ХТ-19-1
Державний комплексний іспит РС-20-1
модуль № 3 - Гігієна і санітарія в підприємствах готельного типу ГС-21-1
модуль №3 -Устаткування РС-21-1
Процеси та апарати харчових виробництв ХТ-21-4
Процеси та апарати харчових виробництв ХТ-20-1, ХТ-20-2, ХТ-20-3
Процеси та апарати харчових виробництв ХТ-22-1с
Санітарія та гігієна ХТ-19-1, ХТ-19-2
Устаткування закладів ресторанного господарства ХТ-21-4
Устаткування закладів ресторанного господарства ХТ-20-3, ХТ-20-1, ХТ-20-2
2021-2022 н.р.
Гігієна і санітарія РС-21-2
Гігієна і санітарія РС-20-1
модуль № 3 - Гігієна і санітарія в підприємствах готельного типу ГС-20-1
модуль №3 -Устаткування РС-20-1
Основи екології, Безпека життєдіяльності ХТ-21-4
Процеси та апарати харчових виробництв ХТ-21-1с
Процеси та апарати харчових виробництв ХТ-20-4
Процеси та апарати харчових виробництв ХТ-19-2, ХТ-19-1
Устаткування РС-21-2
Устаткування закладів ресторанного господарства ХТ-20-4
Устаткування закладів ресторанного господарства ХТ-19-1, ХТ-19-2
Устаткування підприємств харчування КрК-21
Тем для тестування - 23 Кількість питань - 282