Довідка
Loading...

Мартинович О.А.
Мартинович О.А.

Рейтинг 0 /
Підвищення кваліфікації 30
ПредметГрупи
2024-2025 н.р.
Барна справа/Основи барної справи ХТ-23-4
Безпека продукції галузі/Етнічні кухні ХТ-23-4
Година спілкування ХТ-23-2
Етнічні кухні РС-22-1, РС-22-2
Організація виробництва в ЗРГ ХТ-23-1, ХТ-23-2
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-22-3
Організація та технологія обслуговування в готелях ГС-22-1
Організація: модуль №2 - Організація виробництва РС-23-2
Переддипломна практика ХТ-21-2
Ресторанний сервіс/Культура харчування ХТ-23-4
Технології ПТ-23-1, ПТ-23-2
Технології ХТ-24-3
Технологія приготування їжі РС-22-2
Технологія приготування їжі ХТ-23-3
2023-2024 н.р.
Безпека продукції галузі/Етнічні кухні ХТ-22-3
Година спілкування ХТ-23-2
Державний комплексний іспит за фахом ХТ-22-1с
Етнічні кухні ХТ-21-1, ХТ-21-2, ХТ-21-3
Етнічні кухні /Кулінарний дизайн РС-21-1
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-22-1с
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-21-4
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-21-2
Організація: модуль №2 - Організація виробництва РС-22-2, РС-22-1
Організація: модуль №3-Технологія приготування їжі РС-22-2
Ресторанний сервіс ХТ-21-3
Технології ХТ-23-2
Технологічна практика ХТ-21-1
2022-2023 н.р.
Державна кваліфікаційна атестація або поетапна кваліфікаційна атестація КрК-21
Етнічні кухні ХТ-20-1, ХТ-20-3, ХТ-20-2
Кулінарний дизайн /Етнічні кухні ХТ-20-4
Малювання та ліплення за професійним спрямування КрК-21
модуль №2 - Організація виробництва РС-21-1
модуль №2 - Основи технології приготування їжі ХТ-21-1
Організація і технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства ГС-20-1
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-21-4
Основи виробництва в ЗРГ: модуль №1 - Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-21-1, ХТ-21-3, ХТ-21-2
Технології приготування борошняних кондитерських виробів КрК-21
Технологічна практика ХТ-20-3
2021-2022 н.р.
Технології приготування їжі з основами товарознавства КрК-21
Технології приготування борошняних кондитерських виробів КрК-21
Технологічне оснащення (устаткування) підприємств харчування КрК-21