Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Мартинович О.А.
Мартинович О.А.

Рейтинг 0 / 0
Підвищення кваліфікації
Остання атестація 31-03-2025
Кваліфікаційна категоріяСпеціаліст II категорії
ПредметГрупи
2024-2025 н.р.
Барна справа/Основи барної справи ХТ-23-4
Безпека продукції галузі/Етнічні кухні ХТ-23-4
Година спілкування ХТ-23-2
Етнічні кухні РС-22-2, РС-22-1
Організація виробництва в ЗРГ ХТ-23-1, ХТ-23-2
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-22-3
Організація та технологія обслуговування в готелях ГС-22-1
Організація: модуль №2 - Організація виробництва РС-23-2
Переддипломна практика ХТ-21-2
Ресторанний сервіс/Культура харчування ХТ-23-4
Технології ПТ-23-1, ПТ-23-2
Технології ХТ-24-3
Технологія приготування їжі РС-22-2
2023-2024 н.р.
Безпека продукції галузі/Етнічні кухні ХТ-22-3
Година спілкування ХТ-23-2
Державний комплексний іспит за фахом ХТ-22-1с
Етнічні кухні ХТ-21-1, ХТ-21-2, ХТ-21-3
Етнічні кухні /Кулінарний дизайн РС-21-1
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-22-1с
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-21-4
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-21-2
Організація: модуль №2 - Організація виробництва РС-22-1, РС-22-2
Організація: модуль №3-Технологія приготування їжі РС-22-2
Ресторанний сервіс ХТ-21-3
Технології ХТ-23-2
Технологічна практика ХТ-21-1
2022-2023 н.р.
Державна кваліфікаційна атестація або поетапна кваліфікаційна атестація КрК-21
Етнічні кухні ХТ-20-1, ХТ-20-3, ХТ-20-2
Кулінарний дизайн /Етнічні кухні ХТ-20-4
Малювання та ліплення за професійним спрямування КрК-21
модуль №2 - Організація виробництва РС-21-1
модуль №2 - Основи технології приготування їжі ХТ-21-1
Організація і технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства ГС-20-1
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-21-4
Основи виробництва в ЗРГ: модуль №1 - Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-21-3, ХТ-21-2, ХТ-21-1
Технології приготування борошняних кондитерських виробів КрК-21
Технологічна практика ХТ-20-3
2021-2022 н.р.
Технології приготування їжі з основами товарознавства КрК-21
Технології приготування борошняних кондитерських виробів КрК-21
Технологічне оснащення (устаткування) підприємств харчування КрК-21
Тем для тестування 6 Кількість питань 97

ПредметЕлектронний підручник
1 Етнічні кухні /Кулінарний дизайн 93.18%
2 Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства 95.54%
3 Технологічна практика 95.68%
4 Етнічні кухні 95%
5 Ресторанний сервіс 91.25%
6 Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства 95.43%
7 Організація та технологія обслуговування в готелях 94.08%
8 Організація: модуль №2 - Організація виробництва 94.06%
9 Організація: модуль №3-Технологія приготування їжі 95%
10 Технологія приготування їжі 92.12%
11 Етнічні кухні 94%
12 Технології 96.76%
13 Організація виробництва в ЗРГ 95.17%
14 Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства 63.8%
15 Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства 90.34%
16 Безпека продукції галузі/Етнічні кухні 95%
17 Барна справа/Основи барної справи 94.4%
18 Ресторанний сервіс/Культура харчування 98.13%