Довідка
Loading...

Бурмак Т.О.
Бурмак Т.О.

Рейтинг 0 / 0
Підвищення кваліфікації 120
Остання атестація 30-03-2021
Кваліфікаційна категоріяСпеціаліст I категорії
Підвищення кваліфікації
Професійний розвиток педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти (коледжів, технікумів) (120) 06-2022
ПредметГрупи
2024-2025 н.р.
Виробництво кондитерських, борошняних виробів/Технологія галузі ХТ-22-3
Година спілкування ХТ-22-3
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-21-3, ХТ-21-2
Переддипломна практика ХТ-22-3
Ресторанний сервіс РС-22-2, РС-22-1
Ресторанний сервіс ХТ-22-1, ХТ-22-2
Ресторанний сервіс/Культура харчування ХТ-23-4
Технології РС-23-1, РС-23-2
Технології ГС-24-1
Технологічна практика ХТ-23-4
Технологія приготування їжі та контроль якості харчової продукції ХТ-22-3
2023-2024 н.р.
Виробництво кондитерських, борошняних виробів ХТ-20-3
Година спілкування ХТ-22-3
Державний комплексний ХТ-20-3
Ресторанний сервіс ХТ-21-2, ХТ-21-1
Ресторанний сервіс ХТ-22-1с
Ресторанний сервіс /Кейтеринг РС-21-1
Ресторанний сервіс/Культура харчування ХТ-22-3
Технології ХТ-23-1, ХТ-23-3
Технологічна практика ХТ-22-3
Технологія приготування їжі ХТ-21-2
Технологія приготування їжі та контроль якості харчової продукції ХТ-22-3
2022-2023 н.р.
Державний комплексний іспит ХТ-19-2
модуль №2 - Основи технології приготування їжі ХТ-21-2
Переддипломна практика ХТ-19-2
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ХТ-20-4
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ХТ-19-1
Ресторанний сервіс /Кейтеринг РС-20-1
Ресторанний сервіс /Кейтеринг РС-21-2
Стандартизація в готелях ГС-20-1
Технології ГС-22-1
Технології ХТ-22-1
Технологічна практика ХТ-21-4
Технологія приготування їжі ХТ-20-3
Технологія приготування їжі та контроль якості харчової продукції ХТ-22-3
2021-2022 н.р.
модуль №2 - Організація виробництва РС-20-1
модуль №2 - Основи технології приготування їжі ХТ-20-3
Організація виробництва та обслуговування КрК-21
Організація обслуговування РС-21-2
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-19-3
Основи виробництва в ЗРГ: модуль №1 - Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-20-3, ХТ-20-1
Переддипломна практика ХТ-18-1
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ХТ-20-4
Ресторанний сервіс РС-19-1
Ресторанний сервіс /Кейтеринг РС-20-2
Технології ХТ-21-2, ХТ-21-1
Технології ГС-21-1
Технологічна практика ХТ-19-2
Технологія приготування їжі ХТ-20-3