Довідка
Loading...

Лисенко Н.П.
Лисенко Н.П.

Рейтинг 0 / 0
Підвищення кваліфікації
Остання атестація 25-04-2023
Кваліфікаційна категоріяСпеціаліст вищої категорії
ПредметГрупи
2024-2025 н.р.
Виробництво кондитерських, борошняних виробів ХТ-21-1
Виробнича практика РС-22-2
Година спілкування ХТ-24-4
Етнічні кухні ХТ-22-1, ХТ-22-2
Організація: модуль №3-Технологія приготування їжі РС-23-1, РС-23-2
Технологія приготування їжі ХТ-23-2
Технологія приготування їжі та контроль якості харчової продукції ХТ-24-4, ХТ-23-4
2023-2024 н.р.
Виробництво кондитерських, борошняних виробів ХТ-20-1
Виробництво кондитерських, борошняних виробів/Технологія галузі ХТ-22-1с
Година спілкування ХТ-21-4
Державний комплексний іспит ХТ-21-4
Етнічні кухні ХТ-22-1с
Кулінарний дизайн /Етнічні кухні ХТ-21-4
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-21-4
Переддипломна практика ХТ-21-4
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ХТ-21-4
Технологічна практика ХТ-22-3
Технологія приготування їжі та контроль якості харчової продукції ХТ-23-4
2022-2023 н.р.
Державний комплексний іспит ХТ-21-1с
Етнічні кухні /Кулінарний дизайн РС-20-1
Етнічні кухні /Кулінарний дизайн РС-21-2
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства** ХТ-22-1с
Основи господарського обліку, калькуляції і звітності КрК-21
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ХТ-21-4
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ХТ-19-2
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ** ХТ-21-1с
Ресторанний сервіс ХТ-20-3
Технологічна практика ХТ-21-4
Технологія приготування їжі ХТ-20-1
Технологія приготування їжі ХТ-21-4
2021-2022 н.р.
Етнічні кухні РС-19-1
Етнічні кухні /Кулінарний дизайн РС-20-2
модуль №2 - Основи технології приготування їжі ХТ-20-1
Облік, калькуляція і звітність КрК-21
Основи виробництва в ЗРГ: модуль №1 - Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-20-1
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-18-2
Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції ХТ-19-3
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ХТ-19-3
Предмет спецпідготовки (Виробництво кондитерських, борошняних виробів) ХТ-18-2
Технологічна практика ХТ-21-1с
Технологічна практика ХТ-19-2
Технологія приготування їжі ХТ-21-4
Технологія приготування їжі РС-21-2
Технологія приготування їжі ХТ-20-1
Технологія приготування їжі** ХТ-19-2
Технологія приготування їжі** ХТ-21-1с