Довідка
Loading...
Пислиця А.І.
Пислиця А.І.

Балів рейтингу - 0 / 0

Годин підвищення кваліфікації - 120

Остання атестація 21-04-2021
Кваліфікаційна категоріяСпеціаліст вищої категорії
Підвищення кваліфікації
Професійний розвиток педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти (коледжів, технікумів) (120) 05-2022
ПредметГрупи
2023-2024 н.р.
Година спілкування РС-22-1
Державний комплексний ХТ-20-1
Організація і технологія обслуговування в закладах ресторанного господарства М-22-1
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-22-3
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-21-1
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-22-3
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-20-3, ХТ-20-2
Організація: модуль №1 – Організація обслуговування РС-22-1
Основи виробництва в ЗРГ: модуль №1 - Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-22-1, ХТ-22-2
Основні засади готельної справи: модуль № 2 -Будівлі і обладнання готелів ГС-22-1
Основні засади готельної справи: модуль № 4 - Естетичне оформлення готелів ГС-22-1
Переддипломна практика ХТ-20-1
Технологічна практика ХТ-21-1
2022-2023 н.р.
Державний комплексний іспит ХТ-19-2, ХТ-19-1
модуль № 2 -Будівлі і обладнання готелів ГС-21-1
модуль № 4 - Естетичне оформлення готелів ГС-21-1
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-20-1, ХТ-20-3
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-22-3
Організація обслуговування РС-21-2
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-19-1, ХТ-19-2
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-20-1, ХТ-20-2, ХТ-20-3
Переддипломна практика ХТ-19-1
Технологічна практика ХТ-20-1
2021-2022 н.р.
модуль № 2 -Будівлі і обладнання готелів ГС-20-1
модуль № 4 - Естетичне оформлення готелів ГС-20-1
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ** ХТ-19-2, ХТ-19-1
Організація модуль №1 – Організація обслуговування РС-20-1
Організація обслуговування РС-20-2
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-19-1, ХТ-18-2, ХТ-19-2
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства** ХТ-20-1с
Основні засади готельної справи: модуль № 1 - Організація та технологія обслуговування в готелях ГС-20-1
Переддипломна практика ХТ-20-1с
Технологічна практика ХТ-19-1