Довідка
Loading...
Заіка О.А.
Заіка О.А.

Балів рейтингу - 0 / 0

Годин підвищення кваліфікації - 200

Остання атестація 21-04-2021
Кваліфікаційна категоріяСпеціаліст вищої категорії
Підвищення кваліфікації
Професійний розвиток педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти (коледжів, технікумів) (120) 05-2022
E-Didactics (8) 02-2022
Використання інформаційно-цифрових технологій в освітньому процесі (6) 02-2022
Система мотивації учнів. Ефективний освітній процес (6) 11-2021
Як створити масовий відкритий онлайн-курс (60) 04-2021
ПредметГрупи
2023-2024 н.р.
Барна справа РС-21-1
Барна справа/Основи барної справи ХТ-22-3
Година спілкування ХТ-23-4
Державний комплексний іспит РС-21-1
Організація і обслуговування в закладах рестор. гос-ва М-21-1
Організація барної справи /Ресторанний сервіс ХТ-21-4
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-21-3, ХТ-21-2
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-23-4
Організація обслуговування *** РС-21-1
Організація: модуль №1 – Організація обслуговування РС-22-2
Переддипломна практика ХТ-20-3
Технологічна практика ХТ-21-2
2022-2023 н.р.
Барна справа РС-20-1
Барна справа РС-21-2
Державний комплексний іспит ХТ-20-4
Державний комплексний іспит РС-21-2
Державний комплексний іспит РС-20-1
Державний комплексний іспит ХТ-21-1с
Організація барної справи /Ресторанний сервіс ХТ-20-4
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-21-4
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-20-2
Організація модуль №1 – Організація обслуговування РС-21-1
Організація обслуговування *** РС-20-1
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-20-4
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства** ХТ-21-1с
Переддипломна практика ХТ-20-4
Технологічна практика ХТ-20-3, ХТ-20-2
2021-2022 н.р.
Барна справа РС-20-2
Барна справа РС-19-1
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства ХТ-20-4
Організація виробництва в закладах ресторанного господарства** ХТ-21-1с
Організація обслуговування РС-20-2
Організація обслуговування *** РС-19-1
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-20-4
Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства ХТ-18-1
Переддипломна практика ХТ-18-2
Технологічна практика ХТ-20-4