Довідка
Loading...
Осадча І.А.
Осадча І.А.

Балів рейтингу - 0 / 0

Годин підвищення кваліфікації -

Остання атестація 25-04-2023
Кваліфікаційна категоріяСпеціаліст вищої категорії
ПредметГрупи
2023-2024 н.р.
Вступ до організації і технології торговельних процесів: модуль № 3 - Організація і технологія торговельних процесів ПТБ-22-1
Година спілкування ПТБ-22-1
Державний комплексний іспит ПТБ-21-1
Комерційні процеси та логістичні операції М-23-1
Комерційна діяльність ПТБ-21-1
модуль №2 - Товарознавство продовольчих товарів*** ПТБ-21-1
Організація і технологія торговельних процесів М-22-1
Основні засади готельної справи: модуль № 1 - Організація та технологія обслуговування в готелях ГС-22-1
Технології М-23-1
Товарознавство харчових продуктів ХТ-23-4
Товарознавство харчових продуктів ХТ-21-2, ХТ-21-1, ХТ-21-3
Товарознавство: модуль.№2 – Товарознавство продовольчих товарів ПТБ-22-1
2022-2023 н.р.
Виробнича практика РС-20-1
Державний комплексний іспит ПТБ-21-2
Державний комплексний іспит ПТБ-20-1
Комерційні процеси та логістичні операції М-22-1
модуль №2 - Товарознавство продовольчих товарів*** ПТБ-20-1
модуль №2 – Товарознавство продовольчих товарів ПТБ-21-1
Основи малого бізнесу та підприємництва КрК-21
Основи психології. Етика ділового спілкування М-22-1
Технології М-22-1
Технологічна практика ПТБ-20-1
Технологічна практика з менеджменту підприємства М-21-1
Товарознавство продовольчих товарів ПТБ-21-2
Товарознавство харчових продуктів ХТ-20-3, ХТ-20-1, ХТ-20-2
Товарознавство харчових продуктів ХТ-22-3
Товарознавство харчових продуктів** ХТ-22-1с
Товарознавство. Товарознавство продовольчих товарів** ПТБ-22-1с
Торгова реклама. PR-технології в торгівлі / Інфраструктура товарного ринку ПТБ-22-1с
2021-2022 н.р.
Комерційні процеси та операції М-21-1
модуль №2 Товарознавство продовольчих товарів*** ПТБ-19-1
модуль №2 – Товарознавство продовольчих товарів ПТБ-20-1
Основи товарознавства харчових продуктів КрК-21
Основи маркетингу та менеджменту ППНТ-21
Основи товарознавства продовольчих товарів М-21-1
Основи товарознавства продовольчих товарів та харчова безпека ППНТ-21
Предмети, що вільно обираються (Основи малого бізнесу та підприємництва) ППНТ-21
Професійний етикет ГС-19-1
Технології М-21-1
Технологічна практика ПТБ-20-2
Товарознавство продовольчих товарів ПТБ-21-2
Товарознавство продовольчих товарів ПТБ-20-3, ПТБ-20-2
Товарознавство продовольчих товарів** ПТБ-21-1с
Товарознавство харчових продуктів ХТ-19-2, ХТ-19-1
Товарознавство харчових продуктів ХТ-21-4
Товарознавство харчових продуктів** ХТ-21-1с

2022

Міжнародна школа лідерства "Соціальне підприємництво: нові ідеї та можливості для викладачів та майстрів виробничого навчання системи професійної освіти України"
Міжнародна школа лідерства "Соціальне підприємництво: нові ідеї та можливості для викладачів та майстрів виробничого навчання системи професійної освіти України"30
Детальніше

Сертифікат