Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Оформлення документації при проведенні органолептичної оцінки продукції ресторанного господарства

Дізнаємось

Про порядок ведення бракеражного журналу.

Навчимось

Записувати данні органолептичної оцінки продукції до бракеражного журналу, журналу обліку вхідної сировини й напівфабрикатів у підприємствах ресторанного господарства.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
6 семінарські заняття
1
2
3
4
6 практичні заняття
1
2
3
4