Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Система управління якістю продукції

Дізнаємось

Все про види контролю якості продукції ресторанного господарства, чинний порядок проведення органолептичної оцінки

Навчимось

Проводити органолептичний аналіз якості, користуватися нормативно-технологічною документацією для оцінки якості продукції.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
6 семінарські заняття
1
2
3
4
6 практичні заняття
1
2
3
4