Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 323
Loading...

Тема 8. Система управління якістю продукції ресторанного господарства

Дізнаємось

Все про загальну характеристику системи управління якістю, основні задачі закладу ресторанного господарства в області якості продукції та послуг.

Навчимось

Працювати з нормативною документацією
Вирішувати основні задачі закладу ресторанного господарства в області якості

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тест

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
6 семінарські заняття
1
2
3
4
6 практичні заняття
1
2
3
4